Gröna Lund fyller 125 år

Idag firade gröna lund sin 125 årsdag .Jag pappa fredric och daniel åkte in och kollade på fyrverkerierna , vi stog vi slussen typ. Fyrverkerierna var Balla ! Sen Hämtade vi Min broder som hade varit på The HIves konserten på Gröna lund. och nu kokm vi hem . tog lite bilder på fyrverkerierna , de kommer snart ! 
Malicia 


Stand By Me


Ibland blev jag och pappa lite väl inspererade av disneydags. så när jag var lite och det var tid att borsta gaddarna , sjöng pappa grodornas del och jag timons ... hahaha gammla tider

Tjejmilen

Idag var jag på tjejmilen och jobbade , vi hade som vanligt hand om allas väskor , det är väl lite sådär halvjobbigt kan man man säga . man får springa fram och tillbaka fram och tillbaka. Men vi i Dynamites gör ju så att det blir roligt , idag slutade det med Personer inlindade i plast och flickor ( nämner inga namn ) med bananmos i håret :) På tbanan hem fick vi panik för att tåget kom när vi va i rulltrappan vi börjaskrika som värsta jag vet inte vad , några av oss hinner in i tåget , men inte sofia, fanny och alicia så vi fick vänta på de vid centralen . men men igår va tjejerna här vi åt ich såg på film och snacka bajs . Supertrevligt. 

Malicia

skolfoto,emma och pannkakor

Idag tog vi skolfoto , man fick se den enskilda bilden och min blev väl helt okej vad jag kommer ihåg . efter så skulle vi ha so i tio minuter vi fick varsin lapp med ett land på sen skulle vi gå och ställa oss på skolgården där det landet skulle vara . Jag Oskar Hannes Anna opch Ullis hade africanska länder , vi ställde oss på samma ställa daniel blev lite småirriterad för att jag inte visste vilket ställa jag skulle stå på så jag sa att vi hade gjort en AU( Afrikas UNion ) därför stog vi tsm , men han tjatade bara om jag skulle säga om Gambia låg på öst eller väst kusten jag hade ingen anning , så det slutade med lite fula ord och en smälld dörr, oupps och jag som skulle sköta mig iår ... menmen sen hade vi idrott hade ont i halsen så jag kollade på när killara spelade la cross orkade inte kolla på tjejernas basket , dsen gick killarna in och spela fotboll , Värme !! jag och anna gick med det för at det var askllt ute . efter skolan gick jag hem till Emma vi kolla på bilder på datorn och sen kom semma sp vi kollade om alla bilder , vi hade Dökul ocg satt och garva så mycket så jag höll på att kissa på mig :9 men sen skulle de till sin fottbollsträning så jag gick hem , där väntade pannkakor :9 nu ska jag nog se en film och plugga , det öbi nog The HOt Chikc
Malicia

Skola, hästbajs och ny datorskärm

Dagen har varit extremt lung , jag vet inte riktigt varför . efter skolan gick jag och anna hem till henne . vi upplevde en liten läskig händelse , dörrenvar nämligen olåst och vi trodde att det var någon i annas lägenhet , det visade sig attdet inte var det . jag och anna käkade, sen kom hanna och tilla . vi gick ner till stallet för att anna skulle rida , vi kollade på henne när hon red sen gick jag hem , mötte mamma i centrum vi hadlade lite . gick hem och skalade ptatis , mamma och bror min åkte och hämtade min broders nya datormskärm oich jag fick hans "gammla" om man nu kan kalla den gammal , den är väl bara några månader . men för mig är den ny iallafall . Nu ska jag gå och duscha ! Ha det bäst  !
Malicia


Mer Shopping

  
1:tröja och jeans som      2:skor köpta idag på Jarmeus på rean , 350:- 
jag köpte igår

Shopping

Idag var jag och mamma och handlade i stan , jag köpte
*Grå Kofta
*Gul och GRå T-Shirt
*Blommig T.shirt
*Tshirt i många färger
*LInne
*Jeans
*Rouge
*Läppglans
*spargris i form av ne colaflaska
* Dust It
+ jag klippte mig också inte nått nytt bara topparna

Några som vill göra nåt ikväll ?
Malicia

Babyshambles

Här är ett utav mina favoritband, egentligen är det inte min typ av musik men just detta band får mig att tycka om den ! Lyssna och Njut!

Carry On Up The Morning

Delivery


You Talk

Grattis Pappa !!!

Idag fyller Daddiii år , Grattis!! hade sovmorgon till 9 men gick upp tidigt för att ge frukost på sängen och presenter till världens pappa :) sommnade om och blev lite sen . men papap skulle åka snart så jag skyndade mig och åkte med honom . kom i tid , duktig flicka. jag har varit ganska dålig på att komma it tid förrut men iår blir det ändring på det !  
Efter skolan gick jag Anna cok Sandra till hanna och tilla som hade lsutat tidigare än oss. Vi trallade ner till solna vi gick till Åhlens och när vi kom in var det en tant som ramla jag tänkte inte mer på det . jag köpte ett svart nagelack . när vi gick ut från åhlens så läg stackarn kvar men hon hade fått hjällp av några . vi gick och åt på McDonk som anan säger . efter ett tag kommer det en ambulans och drar ut  en såndär , sängstol eller vad man säga , de skulle hämta den där stackars kvinna som ramlat . hoppas det går bra med henne !  sen åkte jag och sandra hem . när jag kom hem städade jag rummet och nyss var jag och mamma och handlade.

Malicia

Skola,cheerleading & strömavbrott

Tillbaka till skolan idag , sådär lagom uppiggande! ganska bra schema iår faktiskt. Hade bara upprop idag . efter skoolan så gick vi och åt pizza , Mums . tack hanna och tilla som bjöd ! sen gick vi till hanan och tilla och kollade på film , The excorism of emily rose , den är ganska bra tycker jag , men det var bättre första gången jag såg den . Sen hem för att göra i ordning mig för träningen . Tiden går fortare än var man tror ibland , så när jag skulle gå så ringde My och frågade vart jag var , jag svarde att jag var hemmea och precis skulle gå . Hon var i västra skogen , jag hade missat tåget . jag fick vänta i 8 minuter sen när jag kom till Fridhemsplan väntade My och Becca på mig där. Vi halvsprang
 ner till Rålis( vi tränade ute ).VI började med att springa fast inte jag för jag hade ont i halsen . sen började det att ösregna och åska och så blev det jättekalltså malin och louice sa att vi slutade då , vi gick i spöregnet till en bro där alla stannade för att iinte dränkas. Jag Becca Naomioch Isabelle gick till Tbanan . Påvägen dit hörde vi att alla som gick runt prata om att det var strömavbrott . När vi gick genom Spärrarna strömmade ut massor av folk ur hissen , anledning joo rulltrapporna stod still . Men vi gick ner mitt i rulltrappan slocknar alla lampor jag får panik och börjar tjuta . Men de tändes ganska fort igen . när vi kom ner till perrongen var det bara akalla tåg som gick , men vi hoppa på ett sådant . sen gick vi av vid västra skogen och då skulle det komma ett hjilösta tåg om 5 minuter vi hoppar på de och jag kommer säkert hem tillslut:) jaa vad har i gjort för roligt idag då?

Malicia

15

Idag fyller jag femton , moped, byxmynding, får-cykla-utan-hjälm, kalla det vad du vill :) Fick lite grejjer bla en ny kamera , thanks !

Malicia

Pyjamas, dator& pizza

Idag hatrjag gått i pyjamas hela dagen sista normala sommarlovsdagen. Imorgon fyller jag 15! jaja , Sutttit vid datorn hela dagen , sen ringdr mamma och ville att jag skulle handla med henne när jag kom ner så sa hon att vi skulel äta pizza istållet . jag tog en titanic den va typ så äcklig . nu chattar jag me fredrics s,åpolare på hans msn hahah roligt eftersom de tror att jag är fredric!
Malicia

Jordekorrar, cheesballs & poliser

Igårkväll gick jag och Sandra hem till Hanna och Tilla, sen kom Stephanie.Jag och sandra mötte Hanna och tilla på vägen dit , och de hade med sig världens bästa Tora . Det var typ aslägesen jag träffade henne ! Hon luktade blöt hund . Konstigt hon var en blöt hund då det regnade . Men jag är säker på att tora kommer att må mycket bättre nu när hon har träffat mig igen ! ( hon har hjärtsvikt.) Men men  vi kollade på Alvin Och Gänget , den filmen är så sjukt bra ! mitt i filmen äter de Cheeseballs , mitt favvosnacks . Det vattnades i munnen så jag var tvungen att gå och köpa !vi gjorde det sen kollade vi klart på filmen. Sen spelade vi kort.Jag ägde...not !men på vägen hem plockade jag upp lillen och hans kompis som var hos en av deras kompis .  på vägen hem mötte vi en polis som frågade om vi hade sett tre killar som sprang runt . vi hade inte sett några så vi sa nej . sen gick vi hem , sen kollade jag på en till film .
Ikväll är det första träningen , jag längtar såååå mycket !! vi ses ikväll Tjejer !
Malicia

Jamie Lynn Spears



Den här är bara föööör rolig , jag har sett den tusen gånger och garvar likja mycket varje gång , ENJOY!
Malicia

Svett,regn & gummiploppar

Dagen har spenderats nere på Skytteholm , lillen spelade fotbollscup, de fick silver. efter ett tag tröttnade jag och mamma så vi gick till Solna och köpte en kalender till mig , nu är det pimpning på gång , Glöm inte att jag fyller år på Onsdag :)
 Malicia

Kräftor & Hannah Montana

Igårkväll gick jag och Sandra hem till J&M vi kollade på Its a boy girl thing , den var helt okej lite sådär halvsegmen det var ju en komedi och sånna är aldrig fel :) Idag vaknade jag HALV ETT!!!jag har nog aldrig vaknat så sent och jag fattar inte varför just idag. Jag har inte gjort någonting idag , tänkte gå ner till skytteholm och kolla på lillebrorsan men orkade inte får ta det imorron . Sen hade vi en minikräftskiva på balkongen, Supergott! sen gick hela familjen över till familjen krantz vi prat . sen tröttnade jag fredic och tobbe så vi kollade på Hannah Montana. jag har blivit beroende av henne och serien, det är väl kanske lite småtöntigt , men jag chansar väl på att det fortfarande är en barndomsdröm som sitter kvar och vill bli superstjärna.

Malicia

Sverige till Final

Och så gick Sverige till Final i tennis , härligt! idag va jag Sandra Tobbe och deras kusin anton och bada vid nakenberget . det var faktiskt varmt i vattnet. anton har en hund som hetter Figo han ser up som en stor bomullstuss, han tycker iallafall om mig , Mycket ,om ni fattar , han var likosm på humör för hundvalpar . men Nu ska jag svara i telefon
Malicia

Dagens planer

Idag ska jag nog vara med tjejerna , eller jag väntar på att ring , gick upp vid åtta , måste börja vända på dygnet. Idag åker kusinerna hem . men nu ska jag gå och vara lite social
Malicia


Reunion

Idag var vi först inne på stan och shoppa , köpte världens coolaste strumpor ( se bild) en t-shirt och ett par skor allt till väldigt billigt pris .sen träffade jag tjejerna , har inte träffat de på hela sommaren , vi luffade omkring i pampas ,dsen gick jag hem . kollat på film och luffat vid datorn ,
 strumpor 5:- fast alla tkr att de är fula :( men jag tycker att de är asballa , så det så !

Malicia

Bilder




1:sötingarna
2:annika fixa fets på varvet , mumsigt och trevligt , blev även ett nattbad
3:Jag och A
4:Tjenare snygging! Mimmi

Gröna Lund

idag var jag på grönan med kusinerna. Det var roligt tyckte jag . snart ska jag ner och bada :)
Malicia

Regn

Idag gick vi till en resturang kom ej ihåg vad den hette , men gott vare :) sen gick vi till tunnelbanan i regnet, skoskav . nu ska jag sätta på en film och hoppa ner i soffan och käka godis :) Imorogon blir det förmodligen Grönan med kusinerna :)
Malicia
Juste är det någon som skulle vilja hjälpa mig med design och header och så , lämna en kommentar isåfall :)


Nytt försök

okej , jag har klantat till det och kommer nu inte in på min nya blogg ( www.malicia.blogg.se) så jag får göra en ny , denna malicia.webblogg.se  nu får vi se hur det går.
jag kom nyss hem. varit på landet hela sommaren . men nu är det bara att göra sig redo för skolstart , och födelsedag :) men nu måste jag packa upp lite !
Malicia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0