It would take an eternity to break us


Cause your love is my love
And my love is your love
It would take an eternity to break us
And the chains of Amistad couldn't hold us

Åhh herregud , jag tror jag svimmar , han sjunger den här låten så sjukt bra!!!

So pack up, go home, you're through

Igår var jag på Globen horse show , vi hade så kul :) orkar inte skriva om alla våra äventyr i globen . efter det åkte jag och hanna hem till mig och hämtade mina grejjer sen till hanna och till a, vi åt mat och kolla t v. sen idag har jag varit och tränat. Imorgon är det skola *suck*på onsdag har jag spabska prov , kan ingenting så nu ska jag plugga gaaalet mycket
Take Care!

Grattis Ellen

                                  
Klicka f�r att st�nga bilden

Idag fyller Ellen 15 år ! Grattis :)
(bilden är tagen Från Sandras blogg)

And it was all yellow


Denna låten är så bra! Jag upptäckte den när jag lånade hannes iPod, och som sagt den har satt sig på min hjärna .

Dagen Var sådär , Mattediagnosen gick helt okej. på Idrotten spelade i pingis. sen vare No prov , det gick också helt okej . Sedan Spanska , faan vilken sjuk grupp jag går i asså xDhaha , men nu ska jag gå och äta imorogon ska jag upp sjukt tidigt , Ty vid 7 . Jag ska på typ Globen horse show , johanna matilda och Anna har lyckats övertal mig och komma så hela dagen på globen för mig altså , sen ska typ Hanna sova här coh på Söndag äre träning.
Take Care!

Need you so much somehow

idag vare engelksa prov , det gick helt okej . på lunchen gick vi hem till Annahita och käka Nötter . Sen vare So och Lucia träning . efter skolan gick jag och sandra hem till mi g, vi kolla film. sen åkte jag på träningen , den gick Suppperbrrra !!!! Gud vad vi är bra tjejer ! IMorogn är det No prov , JAG KAN INGENTING! så nu ska jag plugga
Take Care!

Let's think about the present

The day började med spanish, sen svenska and then No , lunchen va fisk 'YUCK!'sen vare Lucia repetition och jag har lust att typ gaah jag vet inte vad men jag är så arg på våran musiklärare! PÅ idrotten gick hela klassen til Nautilus(ett gym ) . På vägen dit kastade all killar i klassen snöbollar, gaha alla tjejer fick panik :) på Nautilus hade vi hade street dance , gahaha det va så kul ( asså inte danse utan att kolla på en viss person) Sen gick jag och Hanna till Lidl , sen hem sen top model sen läxor sen film och nu läxor. Eller just nu sitter jag och mixar some music på min brorsas nya aa jag vet inte vad det heter men det finns massa ljud , sen drar man fingret över en touch screen i den skala man vill ha , sen lägger man på ettt nytt jlud med nån melodi , så nu ska Malin Tha musicmachine Mixa some music !
Take Care!

Reklamer

Okej vilket liva jag har här sitter jag och kollar runt på Youtube efter gamla reklamfilmer , och här kommer några gamla godingar.  

Felic ketchup reklam


Ipren reklamen
 
Icas egna rklamen

going faster Than a rollercoaster

dagen började med " some people might like to get a trian to work.." Anna ringde, klockan var halv åtta .
-Go morgon Malin jag vet att du sover , men kan du ta med en snowracer till skolan
-Go morron , ehh min är i källaren
-jaha okej men vi ses i skolan , God Natt!
-God natt .ZZZZZZZ
Jag somnar om och vaknar vid kvart i .första lektionen var svenska . sen engelska och sen bild ,på bilden var jag sjukt koncentrerad , mestadels av tiden . Min bänkkopis gick dock loss på min färgbricka. Sen vare lunch , jag hanna och anna gick ut och åkte pulka i snön. Anna hade tagit med sig sin sowracer och åkt på den hela väget till skolan , obetlabart. vi hade sjuuukt kul . sen vare So vi kolla nån film om terrorism . sen Set asså vår klass är fan störd :) på Spanska fick vi sluta typ en kvart tidigare. jaa och nu sitter jag här , ska snart gå till skolan för att ha min ämnessamtal ,det är typ små korta utvecklingsamtal , med olika lärare.
Take Care!

A very important person

Du förstår inte hur mycket du betyder för mig just nu , Tack för allt!

I'm Out

Hej idag ahre snöat sjukt mycket , jag tycket det är supermysigt !I skolan vare sjukt jobbigt idag typ 90% av dagen gick ut på att gråta ! tack till underbara sensationalsix som alltid är där och tröstar . efter skolan gick vi hem till Hanna och tilla . vi käkade varma mackor och kollade top model. Jag och hanna gick ut och gjorde en snölykta på utepltasen. sen gick jag och sandra hem i snöovädret. Nu sitter jag här och är allmänt nere och chattar meh nån kinesisk gubbe gahha nej jag skojja , M är en vanlig svensson.
Take Care!

Were A Miracle


Denn låten är till sensationalsix , som betyder så otroligt mycket för mig just nu när livet är som tuffast . Ni förstår inte hur mycket jag älskar er!

my loneliness calls

Dagen spenderades med Sensationalsix . Vi kollade på sunes jul , Kinga och sålde korv . GUd vilket mysigt väder det har varit hela dagen . När vi skulle gå till Fredde blåste det typ asmycket vi höll på att dör . på hemvägen skulle anna kasta snöboll på mig , jag springer iväg i panik ramlar rakt ner i massa lössnö och håller på att kissa på mig av asgarv . jaa så normal är jag . Nu sitter jag här och kollar på Gosip Girl och dricker varm oboy a la malin . Johanna var snäll och ringde mig typ 2 minuter i sju och påminde mig om att det gick på tv då jag alltid glömmer bort det och kommer på det typ den här tiden( 19.40)  .
Vet inte riktigt om jag vill gå till skolan imorogn , alla tjejer verkar vara emot mig . gaah jag orkar inte mer snart tar jag självmord !
Take Care!


Louice och Malin

Detta är världens bästa tränare a.k.a mammor . De heter Malin och Louice och är nog världens mest uthålliga personer på planeten som orkar med ett så galet lag som devils ! Ibland undrar jag vad jag har gjort så att jag har förtjänat så sjukt bästigaste tränare . Man kan lita på Kungen och Lollo till 1000%. Tack för att ni finns, Jag älskar er 10 varv runt jorden och tillbaka !   


Too good to deny it

åhh idag vill jag bara ta på mig varma termobyxor och gå ut och åka pilka och ha snöbollskrig för att sedan gå in och dricka varm oboy och kolla nån mysig film...Men det får vänta för snart ska jag iväg på CAMP DEVOLPHINS, det ska bli superkul :) Halvklara planer för kvällen , Sensatioanlsix kanske kommer och jag ska äga ut alla på singstar , men som sagt inget bestämt.
Take Care!

Take me away

kvällen spenderades hos twinsen vi kolla idol och snacka skit . Ni har gjort en blogg som heter www.sensationalsix.blogg.se gå gärna in och läs:) Men nu ska jag se en film . imorogn är det träning tillsammns med Dolphind , yeey :)
Take Care!

I'm carrying the weight of the world

Idag ver dår volleyboll turnering. Vi kom typ sist , men men kul vare , dock lite väl tävlingsinriktade människor som blev lite ledsna. sen lång lunch , På Non kollade vi på nån film om apmänniskor, på spanskan gjorde vi typ lite grjjer . sen gick vi hem till hanan och tilla vi kollade på top model och annat skit . sen hem , nu väntar jag på mat !
Take Care!

Been there, done that

Dagen startade med So med Daniel , vi kollade bilder fårn hans Indien resa. sen No där vi pratade om Homosapiens och neandertalare och allt vad det heter. Sen engelska .. sen matte, Jag fick hjärnsläpp och kom inte på vad 10*100 var , men som tur var hade jag min kära bänkkompis oskar som ställer upp som männsklig miniräknare. Lunch Fisk*YUCK*Jag hanna anna sandra och tilla sprang till l'ami för min del blev det lasange, mums så gott! sen sprang vi tillbaka för att hinna till So. n . vi pratde om terrorism . På elevens val , skrev vi manus och delade ut roller . jag blev Kungen , en dvärg ( kommer ej ihåg vilken men jag tror att det var Blyger) Sen gick jag och Hanna hit och sålde korv. vi lyckades sälja *trummvirvel*...1 Korv !!! Tack till min kära granne som bor under oss ! sen åkte jag till träningen men nicco my och mimmi . träningen gick super och malin hade med sig "Pappa" . Nu sitter jag och är lite orolig över vad Morgan ska hitta på till mig att göra i gentjänst för en grejj. Han sa någonting om att han ska ringa mig och att jag ska snacka engelska ... Skumt ! men nu ska jag plugga spanska
Take Care!


Make my wish come true


åhh kommer ni ihåg MQs reklam förra året , den va så bra !

X-mas

Okej nu känns det verkligen som att det är jul , julkaledrar sälj i affären gårdens stora julgran är uppe , det har precis snöat och jag sitter och kolla på sunes jul , kan det bli bättre?



You used to be so smart

IMorse försov jag mig-.- men jag lyckades kom i tid faktiskt. förts spanska , sen svenska och sen No . Lunch soppa , dubbel-.-sen var det so med daniel , trippel-.- . men sen dagens höjdpuknt idrott :) jonas berättade om lagen vi ska vara på fredag på turneringen. om jag minns alla så kom jag med  Sandra ( volley proffset !) Emma Rebecca  Morgan Hannes Sebbe Marcus Brauer Angelica, typ de , det kanske va nån mer men jag kommer inte på just nu .
Vi kommer så äga på fredag ,eller hur ?!?efter skolan gick jag emma och ulrika till HC emma och ullis beställde klipptid och efter det gick jag hem . nu sitter jag här och funderar på att göra So:n
Take Care!

Anastasia- At the Beginning

Anastasia , är en utav mina favorit tecknadefilmer. den är så bra och den här låten är också såå bra , texten är superfin.


We were strangers,
starting out on a journey
Never dreaming,
what we'd have to go through
Now here we are,
I'm suddenly standing
At the beginning with you

No one told me
I was going to find you
Unexpected,
what you did to my heart
When I lost hope,
you were there to remind me
This is the start

And life is a road that I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever,
wonderful journey
I'll be there when the world stops turning
I'll be there when the storm is through
In the end I wanna be standing
At the beginning with you

We were strangers,
on a crazy adventure
Never dreaming,
how our dreams would come true
Now here we stand,
unafraid of the future
At the beginning with you

And life is a road that I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever,
wonderful journey
I'll be there when the world stops turning
I'll be there when the storm is through
In the end I wanna be standing
At the beginning with you

Knew there was somebody, somewhere
A new love in the dark
Now I know my dream will live on
I've been waiting so long
Nothing's gonna tear us apart

And life is a road that I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever,
wonderful journey
I'll be there when the world stops turning
I'll be there when the storm is through
In the end I wanna be standing
At the beginning with you

Life is a road that I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep going on
Standing out on a journey

And life is a road that I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep flowing
In the end I want to be standing
At the beginning with you...

No time will be better

idag efter skolan gick jag och hanna ock sålde korv , vi lkcades sälja...1 korv !!! en jävla korv . Hanna lyckades också skaffa ett extraknäck som barnvakt . hur det gick till är komplicerat . sen kolal vi top model och satt vi datan. nu sitter jag och kollar på desperate housewives .
Take Care!

a little bit of heaven but a little bit of hell

idag tvingade jag mig till ksolan inte så smart gjort , men jag överlevde. efter skolan gick jag och hanna hem til henne och tilla , tilla hde gått hem för hon mådde inte bra , vi kolla top model och satt vid datorn. får se om jag går till skolan imorgon men det känns som att jag har missat så mycket så jag måste nästan gå jaja får se .
Take Care!

Vad har jag att fölora ?

Idag vare träning , jag kollade mest på och tog kort , Asså Girls gud va vi har blivit Bäst ( vi har ju alltid varit det men asså) wooooooww idag blev jag riktigt imonerad ! Dmguldet är så vårat! MItt under tränigen skriker Tha king -DET SNÖÖÖÖARR!!!!!! alla blev typ glana och började att hoppa runt . Sen Drog det hemåt och nu sitter jag här och småkollar lite på Into the blue

Take Care!


Always on my mind

Idag var jag då på gymnasiemässan igen fast denna gången men mamma och pappa, vi gick runt och kolla och tog massa information, träffade även The Twins and Karro. sen åkte vi och kollade lite på själva skolan jag är intresserad av , den ligger typ vid karolinska sjukhuset . men sen åkte vi och käka . sen hem kolla film Mamma Mia , den är så bra har sett den ett par gånger nu , men jag skulle kunna se den HUNDRA gånger . nu har vi gäster och vi har precis ätit .
Take Care!

Kevin och Anna


Så kul
'att stänga munnen'

i have never felt this way before

kvällen slutade hos Hanna och Tilla Tillsammans med Anna, vi var tydligen för tjocka för något annat( hahah)vi gick till videobutiken och skulle hyra film , vi kunde inte bestämma oss så vi frågade luffarna vilken film vi skulle se , jag hade bästa arumentet för min film , så de röstade på den . men vi kom inte överens så anan och hana springer in till vivo , när vi springer ut genom dörren från videobutiken går anna book in med familj , Anna hamnar i chok tillstånd. så de springer in till vivo medans jag och tilla springer in på videobutiken och hyr filmen anna ville se " one missed call" skit dålig varen men men . sen ska jag och tilla gå till vivo då har de stängt !!!  så jag och illa springer hem och börjar kolla filmen med hanna och anna. sen satt vi och snackade om det hettaste skvallret :)Ajuste inne på Video butiken står anna books man och ba : uuhh i'm so hot tsss!!! gaha jag höll på att kissa på mig :) men sen gick jag och anna hem och nu sitter jag vid datorn och chattar lite , alltid lika trevligt :) men snart ska jag nog se en film. Imorgon bär det av till Gymmnasiemässan med Mammi .
Take Care!

so, let's go !

Dagen började med amttelektion, där jag var sjukt fokuserad ! sen avre mentor tid där vi fick våra beställningslappar o salami kor , vi ska sälja det till vår klasskassa , så om nån ill köpa korv så Hör av er :) sen idrott , vi spelade volleybol , sjukt kul vårt lag förlora men vem bryr sig .sen lunch fisk*YUCK*efter att jag hade ätit lämnade jag Mag gangstas och gick och pluggade , då kommer *** och frågar om jag kommenterat hennes blogg jag svara -Nej , jag läser inte din blogg . då frågar*** varför jag kollar snett på henne, jag svar att jag int gör det och att jag måste plugga och ber henne vara tyst . hon svar spydugt -URSÄKTA?!?  jag reser p mig och går därifrån då sprakar hon mig på smalbenet , jag lackar och skirker åt henne VA FAN HÅLLER DU PÅ  MED SERIÖST DU BETER DIG SOM EN FEMÅRING!!!!hon går , skönt där blev man av med henne . sen satte jag mig och pluggade , sen vare No prov , det gick sådär . typ halva klassen skolkade på spnaksan det vill säga typ 4 stycken då vi har balanda klasser och vi är typ asnågra . efter skolan gick jag med johanna anna matilda och sandra till L'ami och fika , sen spela piano. sen gick vi till hanna och tilla . vi kolla top model och snacka skit . nu sitter jag och väntar på Food :)
Take Care !

No big deal

idag var det dårå gymnasie måssan , jag kom hem med sisådär 12 PÅsar och kassar och väskor fullpropade med kataloger och papper och gratisgrjjer. Gick mest runt med johanna och kolla in allt mellan himmel och jord . När vi kom hem från det gick vi till skolan , vi satte oss och väntade på att johannas utv.samtal skulle börja . sedan blev det tillas tur och sedan min. på mitt samtal sa jonas som vanilgt att jag kanske pratar lite för mycket på de flesta lektionermen att jag blivit bätre sen sjuan , sen satte vi upp nåra mål blanda annt MVG i lite ämnen och att jag skulle lägga ner stirdsyxan mellan mig och * men det j inte jag som är problemetd et är ju *!!!! gaaah  jag får DAMP! sen efter det gick jag och mammi och handlade , sen åkte jag till träningen , träningen gick super och vi är så bra tjejer! träna hemma så blir det B.Ä.S.T! kom igen nu SHEJKIT!efter träninge kom pappi och hämta mig när jag kom hem vare mat , dusch och plugg , nu har morgan försökt lära mig allt inför provet imorron , jag tror faktiskt att han lyckades , tack än en gång för hjälpen mowwgii , Du är Bäst!
Take Care!

Your turn is over

dagen började med spanska, sen svenskaprov och No , sen askort lunch för att det va luciarepetition, sen gick vi till idrotten det var volleyboll , skitkul, jag va i lag med ellen Marcus Mattias veronica och brauer vi va så bäst :) sen följde jag med Hanna på hennes Engfö , sen gick jag hem . Efter ett tag frågar papap om jag vill följa med till Bauhaus och köpa färg till hallen , självklart bangar min inte , vi måste ju ha nå snyggt ås snyggexperten malin måste följa med . vi köpte hem lite prover och jag fastnade för en ganska ljusblå färg . sen handlade v i mat också . imorgon ska alla nior åka p ågymnasiemässan i älvsjö , det ska lbi kul , tror jag . jag kommer förmodligen få både huvudvärk och panikångest , både klaustobi och över att jag inte vet vad jag ska kolla på då jag inte har nån annig om vad jag ska gå för linje eller skola.




Här kommer en helt sjuk video !
MOST RANDOM VIDEO EVER

Gud vad jag älskar dessa filmer och de bästa är att det finns tio stycken
Take Care!

Ny design

Ja nu har jag gjort nu design och header och allt vare är , headern är ju sådär lagom snyggt gjord i paint då det är det ända bildprogrammet jag behärksar , bakgrunden i designen blev och skitful gixar det snart ska äta nu ...
Take Care!

You PMS Like a bitch I would know

Dagen har varit extremt chill , förts syslöjd , sen Matte där vi spelade Plump hela lektionen , Sara tyckte att vi hade fått leka så lite så det blev lek hela lektionen . efter lunch var det engelska , och sen No . efter skolan gick jag och Anna hem till Henne vi käka rostatbröd och larvade oss , sen skulle anan til stallet påväg dit möte jag tilla och steph vi gick till rapid medans tilla berätta hela boken som jag har omprov på imorron , SUCK !!!men nu ska jag plugga
Take Care!

Skolan

Nu sitter jag i skolan och skirer om Anorexi oxh bulimi
Take Care!

Nick Pitera-Part of your world


Han är så sjukt duktig jag kommer ihåg förtsa gången jag såg hans video där han tolkar aladin , jag satt med öppen mun . jag fattar inte hur han kan sjunga så ljust inte ens jag kan det , kastrerad ?!?

farsdag

imorse gick jag och resten av familjen upp för att gratt pappa på farsdag , han fick lite grejje . sen klädde jag på mig åt frukost och stack till träningen. Träningen gick super och nu är vi klar med programmet :) Så nu är det bara att finslipa, Kom igen nu tjejer !  sen så kte jag hem, satte mig vid datorn och sedan åkte jag med familjen till Texas Longhorn , åhh herregud vad jag älskar den resturangen den är typ mitt ända måste varje gång  vi åker till Gotland :) men idag käka vi innei stan . Jag tog nacho tallrik , sååå gott i Löv It !
Take Care!

Johanna och Matilda

Idag fyller världens bästa tvillingar år . Johana och Matilda är så bäst och vi har så många minnen tillsammans och jag kommer alltid att älska dem oavsett vad ! NI får ha världens bästa födelsedag , vem vet jag kanske kommer med en överraskning , eller så gör jag det inte , eller så gör jag det , eller inte .


Klicka f�r att st�nga bilden

Happy B-Day / Malin

i Never saw it coming, should have started running a long long time ago...

Idag har jag inte gjort någonting jag har legat i sängen och kollat gamla Dh avsnitt . men vid 19.00 kom familjen svensson, trevligt . först mat , sedan när vi skulle se på film , så sa Martin : JAG VILL SE APORNAS HYLLA !!!!  Åhh herregud vad jag skrattade jag låg och rullade runt på marken i säkert 5 minuter , han menade ju självklrt apornas planet , ( asså hanv ille inte se den han skojj a, men aja) !!!men tillslut blev det " Get Smart" sjukt rolig , film, vi satt och spolade tillbaka första scnen typ 7 gånger :) men nuska jag gå och sova , upp tidigt imorron på träning.
Take Care!

Malin, lite mindre- lite bättre !

kvällen har varit trevlig , först kom anna becca ellen och ulllis hit , vi kolla på idol och prata sen kom sandra sen emma och till sist Moggie. vi kolla på film , den va typ ganska tråkig men men sen kollade vi på hål i väggen och sen lite scrubs , vi hade det lisom allmänt trevligt. nu ska jag luffa vi datorn ett tag sen blire nog film igen
Take Care!


Konstigt

i förra inlägget hade jag ju som rubrik en lite textsnutt ur låten Poison medAlice Cooper , och sedan slår jag på Tvn och ser då att johan palm står och sriker den på idolscenen , helt sjukt ! jag typ har inte lyssnat på den låten på flera hundra år ( ja jag har levt så länge!!!)och så bara går den på tv HELT SJUKT!!!


I wanna kiss you, but I want it too much

Dagen började med Matteprov ,som gick skit !på idrotten hade vi ringar och killeboll , bajstråkigt ! men men efter skolan gick jag Anna osandra ullis ellen och becca hem till ann vi gjorde typ inget vi satt och skrattade , sengick jag till min piano lektion och sen tillbaka till Anna . Kom hem för ett tag sen nu har jag precis ätit och väntar på att Fröken Anna ska ringa mig , ikväl komme girlsen hit och vi ska kolal film :9
Take Care!

is it ?

Dagen började med att all nior gick till solna gymnasium , sen satt vi där i deras aula i typ en timma och lyssna på nå grejj om att de vill att vi ska väljaderas skola, sen gick vi tillbaka till skolan , vi hade ingen engelska så vi spela pingis me 7B2 sen avre matte ( mohahah ) det va lite kul , vi skickade runt lite lappar med en citat från en person :) sen lunch jag och andreas satt och snacka barndomsminnen. På Son pratade vi om bar typ Valet . Sen på kulturen skulle vi skriva rent amnuset på datorn, skitbooring så jag gick in till So gruppen , där va Morgan Oskar Ullis och typ vedela , mohahah sen börade oskar skriva dumma saker om mig på tavlan , då skrev jag saker om honom och så skickar jonas ut mig :( men sen går jag dit igen och ritar all där inne på tavlan mohahah det  slutade med att jag och oskar jagade runt varandra i korrdoren och förskte ritta på varanda så nu har jag en ovanligt färgglad arm .. SUCK . sen när vi sluta tvingade jag lillskiten att följa med mig och handla . snart ska jg iväg och träna
Take Care!

Kommer det någonsin att hända ?


Mr Sandman - mohahah denan ska jag och anan sjunga på skolavslutningen :)
Rus- och denna ska jag och anna övertala klassen att sjunga på skolavslutnigen eller aulasamlignen :)

otur?

Dagen har varit lite halvtaskig , första lektionen spanska där jag inte skrev en enda Bokstav på förhöret . sen svenska , där ska vi skriva en fackuppsats , vi fick olika ämnen och jag har nästan bestämmt mig för Anorexi och Bulimi , så om det är nån som har egna erfarenheter eller bar är väldigt intresserad och kan mycket om just det så här gärna av er :)  , sen bajs NO . på lunchen gick jag och emam hem till mig vi käka Toast a la bengt som pappa stog occh laga i köket nät vi kom hem  , mycket gott !sen var So med daniel , sjukt chillig lektion , vi skulle prat ihop oss om vår Hinduiska gud , men jag och mina gruppkamrater Morgan Hannes och Andreas blev klara dirket typ så vi prata bara massa strunt .sen på idrotten kom det värsta , jag ramlar på trampolinen och får asont i armbågen knät och Handleden :( men nu fick vi gäster 
Take Care !  


i must be strong and carry on

Idag vare gansak chilligt , började bråka med D p LUnchen stog och skrek i matsalen till och med Lillskiten såg lite rädd ut för mig . aja efter skolan gick jag till hanna och till , vi kolla på tv och gjorde hela klassen till SouthPark  gubbar :) nu sitter jag och kör sanning eller konka med emma på msn haha vi har askul :)
Take Care !


I thought that we were stronger

Idag vare bara massa tråk , fast en liten rolig grejj är att på syslöjden ska jag sticka en jordgubbsmössa mohahaha



På matten ringde anna och beställde två , pizzor sen på lunchen gick vi dit och käka , haha jag och hanan dela och anna och tilla dela .svenskan va chill , jag låg och frsökte sovai soffan i grupprummet , mohahah . efter skolan gick jag och tilla ner till stallet och kolla när ann red , sen hem och käka :) men nu ska jag se på film
Take Care !


You fail if you don't try

Idag drog jag och emma en sväng till sumpan , vi plugga och lite annat. sen hem och käka middag , sen dök jag ner i sängen och kollade på gossip girl , nu sitter jag och har supertråkigt , ska snart gå och duscha.imorgon är det skola igen *suck*. 
Take Care ! 

jag dör ... igen !


Herregud denan bilden är tagen från en video på youtube , och emma kan intyga att jag fick en seriös hjärtattack när han urgulliga fejja ploppa upp , GAAAHHH , jag dör igen !!!

Kevin Borg - Natalie


Seriöst jag tror att jag dör! Han är så sjukt , duktig och inte bara det han är ju typ världens sötaste , det jag tycker är allra sötast med honom är ju helt klart dialekten och skrattet , Shit asså jag tror fan att jag återuppstår och dör igen !

home sweet home

Nu är jag hemma igen , det blev ett litet snabbesök på landet . planerna för kvällen är nada !! tråkiit men jag hittar nog på nåt roligt att göra :)
Take Care!

RSS 2.0