Pretty Please

Veckan i Åre var helt underbar. Älskar verkligen att åka skidor och hela stämmningen i fjällen. Finns inget bättre, är så grymt sugen på att kolla om det skulle fungera att jobba i Åre nästa säsong, det skulle vara hur kul som helst! 
Dessa två veckor har jag hunnit med mycket, förra veckan blev det middag med Jossan o Micha på Halvgrek plus turk, trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap! Fredagen bjöd på lugn kväll hemma hos hedman med becc. På lördagen blev det middag hos dippan i hennes brors lägenhet, supergod bengalisk mat och melodifestivalen! 
 
Nu i veckan har jag först övningskört som en galning med pappa och även varit på min första körlektion på trafikskolan, den gick toppen så detta ska nog inte bli några problemaaaas! Idag blev det städning av lägenhetet och tvättande av kläder *duktig dotter som fortfarande bor hemma och känner att det är dax att hjälpa till lite* sen blev det frisören ett par timmar för att fixa till barret. Superskönt! Blir en lugn kväll ikväll så ska krypa ner i sängen och börja kolla på Pretty Little Liars. Let's see om den är så bra som alla säger. 
Img_0688-copy_large
Puss puss 

RSS 2.0