all you need is love

igår gick jag till solna c med the twins , för min del blev det endast ett halsand. sen gick vi hem till de och kolla Jeföfö DUNHAM !!! haha sen fick vi asmånga skrattattacker , bla åt extremt roliga bilder på facebook=D sen åktejag ju som sagt till nacka , trevligt trevligt . först åt i sen satt vi lite vid datorn. sen kolla vi på nån suuuuperfllippad film grandma's boy heter den, åhh herregud så sjuktrolig. här kommer mina två favorit scener ur filmen båda är med PJ =D
Over and out

you just might get it

heej , sorry för dålig updatering har varit på landet. igår käll skulle jag uppdatera men nehepp då låg blogg.se nere mellan klockan 02.00 och 03.00 *SUCK*. men som sagt jag tog en tripp till landet , skönt . det bästa med landet är att man sover så br bra där , det blir kolsvart på natten inga bussar som åker utanför titt som tätt inga flygplan som väcker mig mitt i natten. för er som inte vet så har jag ett ( eller två) landställe som ligger i en liten håla i östergötland, Valdemarsvik världens mysigaste sommarstad, helt klart . på sommrarna bor vi i vårt eget lilla " boa" som vi klarr det haha, asså min morbror är bonde och har lagård med kor och sånt you know , så de bor också på gården sen så har vi ju mormor och morfar och även " kullen ". På de riktigt varma sommardagarna drar vi ut till  "stugan" det är vår sommar stuga som vi delar med pappas brorsa och hans familj och farmor och farfar . den ligger precis vid havet och är det ultimata sommarstället. nej usch vad tråkigt att sitta och läsa om mit landställe haha. idag ska jag nog åka in till stan och kolla på mellandags rean ( om det finns nått kvar ) och ikväll är vi bortbjudna till tha svensson. Nyårsafton tror jag blir hon Annhita men hon har inte hört av sig så jag vet inte , om inte vill nån göra nåt med lilla mig då ? =)
over and out


c-ya

idag åker jag till landet och kommer hem på typ måndag eller tisdag , hare!

It´s now or never

ojoj idag blev det till att sova riktigt länge , vakna vid tio i fyra gick och åt middag och jaa nu sitter jag här . inga planer för idag , men vill gärna att det ska hända någonting , nån som är på lite GHWT humör ? =)
Over and out

god jul

jaa loite senat kanske men god jul . årrets julafton har vait hur bra som helst, med mycket god mat och många fin a ulklappar :)  skriver mer imorgon nu äre Movietime!!! 

Follow your heart

Dan före dopparedan, 23 december . Denna dagen brukade vara den värsta dagen på hela året , man gick bara och väntade på att det skulle lbi kväll så man fick gå och lägga sig för att sedan vakna och så var det julafton. men när man skulle gå och lägga sig kunde man självklart inte sova , man har ju så mycket förväntningar över morgondagen som man bara ligger och grubblar över . men iår har jag inte riktigt den känslan , jag vet inte varför men det känns som att någonting saknas .

Idag har jag gjort NADA!!!spela lite guitar hero läst VR kollat film och annat . Ikväll är det dags för det årliga jullbadet , (badar typ aldrig) . haha. Jag tror inte jag skriver imorron , vi får se . men om jag inte gör det får jag önska er läsar en riktigt God Jul !!!

There's nothing that you can not do

Åhhh vad irriterad jag blir kollade nyss på nyheterna och där var det ett repotage om en gammal tant som hade varit gift med sin man i typ 60år, och nu ska han in på ett hem och hon får inte följa med , Jag blir så sjukt arg på hur folk kan sitta och bestämma såna sjuka grejjer , hoppas att det får ett extremt olyckligt liv !!!!!!   Idag vaknade jag dårå vid ett d¨gick jag upp kolla klart på filmen jag började kolla på igår natt. sen koka jag knäck åhhh så gott. sen blev det till att hjälpa mamma med tvätten, hon hadse bokat tvättstugan så vad ska man göra man vill ju ha julklappar liksom.  sen gjorde jag och lillskiten och danne pepparkakor =) Jag är sjukt sugen på en promenad , men vill inte gå ensam , MAMMA!!!! Hoppas hon är på...=)
Over and out

Back to who i was

ojoj låg och drog lite väl länge idag kanske , är det okej att vakna vid ett ? Igår åkte Jag Eric och pappa pch handla sjukt mycket mat, vi gick även och köpte julgran , jag vet vi är assena men det , men vem bryr sig :) Igår kväll tog jag bussen till Johanna och Matilda , vi kolla på sweeney todd. Idag har jag absolyt NADA planer , vill nån göra nåt ?
Over and out

Play that happy song

Idag har jag städat , låter inte så kul men det va faktiskt ganska skönt.Rensade även mina garderober , mamma rensade sina också , i hennes hittade man en hel del ska jag säga mina favvisar den här gången blev en ljusblå skjorta och en "pälsmössa  á la Gynning" de ligger nu i tryggt förvar i MIN  garderob , fast inte så länge till de ska nämligen användas flitigt !efter middagen stack jag och pappsen ner till solna c för att köpa en julgransmatta , men de var slut så pappa gick och klippte sig . sen när vi kom hem och skulle köpa julgran hade de självklart stängt, eller aa vad ska man säga asså de står på en liten gräsplätt och säljer granar och låter granarna stå kvar , lillskiten tyckte att vi skulle sno en gran, haha! Nu sitter jag här och Kingar lite , började kolal på en film , men den var väldigt trååkig! 
Over and out  

pretend that you no longer love him

JULLOV!!!! Idag vare julavslutning i skolan , jag var konfrancier ( stavning?) . betygen är inte så fina , men på vårterminen då jävlar!!!!efter skolan gick jag och hanna hem till henne , vi käka lunch och kolla film. sen vid ett gick jag till Hc och möte mamma och vi handlade. när jag kom hem var jag så sjukt trött och mådde illa. så jag gick och la mig och vakna nu ...Ikväll snackas det om Annas place får se om jag ska dit , men jag tror inte att jag orkar.
Over and out

There is just one thing i need

Dagen har varit chill chill och åter chill , vi såg på film Non matten och engelskan på son hade vi jeporday( ?) mitt lag ägde och vann ofc så vi fick godis :) Sen så såkade jag missa min grupp som skulle åka till skansen så jag gick till språk omvärlds gruppen och där vare fem kamp där vann mitt lag också och jag fick ännu mera godis . Sen gick jag hem käka vänta på mamma, sen åkte hon jag och erictill västermalmsgallerian och handla julklappar och sedan vare vidare till träningen för mig , träningen gick super ! Jag fick ett pris mohahaha i form av en flodhäst som jag antar är från McDonalds happy meal , men enligt Lollo och Malle ska den hjälpa mig behålla mina cheerskills . Skule även fått en mascara men malle hade glömt den så det blir efter jullovet . Tack Coaches !<3 Nu sk jag nog se en film har ingen alls lust att sova eller göra nåt annat än kolal på film , någon komemr komma försent imorrn !
Over And Out

It's always the same

Orkade inte gå på spanskan imrosen så jag tog en välfötjänt sovmorgon.På svenskan började alla bråka med marianne, och visst märkte vi allt lite syskonkärlek i klassrummet (aaww) på Non skulle vi typ bugga en symaskin fatta NADA!på idrotten hade vi läxa i ergonomi, sen så hade vi styrka jag hade inga kläder så jag fick sköta stereon.Morgan och Hannes sprang in i förrådet , efter ett atg skulle jag gå och kolla ifall de var kvar där då kommer jonas och frågar om det är nåra därinne , snäll som jag är mot hannes och morgan säger jag nej. Jonas ser att jag ljuger och släker lampan så det blir kolsvart , stackars hannes och morgan , jag skulle typ dö!!!haha sen går jonas in hämtar de då får hannes damp och tror att jag sagt till jonas så han kastar en innebandboll i mitt huvud , gaah jag höll på att dö ! Eftr skoan gick jag hem till hanna och tilla vi hann inte göra så mycket förens min pappi ringde och sa att vi skulle till stan så han kommer upp hämtar upp mig och vi åker in till stan och möter mammi och Eric . vi går och handlar lite , sen åkte vi hem aa och nu sitter jag här .

Den här reklamen skulle ika gärna kunna vara jag ! haha ibland får jag ryck och leker rockstjärna i vårat vardagsrum, men förstås bara när jag är ensam .
 
Over And Out!

Youre here, theres nothing I fear


Nu sitter jag och kollar på en utav världshistoriens bästa filmer ! TITANIC!Idag var bara tråk tråk och åter igen tråk . efter skolan gick jag hem till hanna vi satt och kolla tv sen levererade vi kor sen gick vi hem och så kom anna och tilla. Men nus ka jag se på filmen
Over And Out!

I'm a put-on-a-show kind of girl


IM ADDICTED!!!!

Lördagskvällen blev mucho trevlig med många skratt! I söndags vare träning som gick superbra!Idag på hemkunskapen städade vi , Jag Emma och Oskar rengjorde köksfläktarna: ALDRIG IGEN säger jag bara. På Matten såg vi på Ondskan haha. Sen Bajssvenska -.- PÅ Engelskan började vi kolla på en film som heter Blood Diamond den var såå bra!!! Fast leonardo di caprio sa "HUH?!?" 26 gånger och vi såg bara en halv timma ( ja jag räknade hur många gånger)haha. På Non spela Raimo gitarr och vi sjöng julsånger. Asså fy fam vad jag hatar sista veckan innan jullovet , man gör ju typ ingeting man skulle lika gärna kunna få sluta! Idag efter skolan gick Jag Emma Ellen Ulrika och Becca till Fredde och hämta våra korvar som vi nu ska dela ut .sen vid sex typ ringde Emma och fråga om jag ville följa med Henne och Becca och dela ut korvar , jag är självklart på! Så vi går runt på hela infanterigatan och delar ut korv haha några små äventyr blev det allt.
Over And Out 

I wanna be kissing your lips


Är det bara jag eller passar den här låten inte bättre som lugn ?

Idag var det Juluppvisnig , det gick superbra! Ikväll blr först partyparty i stan sen över till ullis och ellen på ännu mera partyparty !
Over And Out

And I see your true colours


But I see your true colours shining through
I see your true colors, that's why I love you
So don't be afraid, to let them show
Your true colours, true colours
Beautiful, ooh like a rainbow

Denna låten är med i Björn Borg reklmaen och jag äääälsakr den lika mycket som mina hundratalspar trosor därifrån !!! Men på reklamen är det en tjej som sjunger men Phill Collin är så mycket bättre !

Grattis Malin!

Grattis alla Malinar därute today har vi namnsdag! Dagen har sugit elefantsnopp! fick tillbak min uppsats , Fick IG då min lärare sa att jag har kopierat hela min uppsats på aftonbladet.se liksom ofta jga har det , Jag hade inte ens det som källa! Det har fått mig att gå runt och varit allmänt PMSig hela dagen ! JUst nu kan alla bara gå och dö ! Jag orkar inte mer , seriöst , skolan äe skit och den känns som att jag inte kan lita på någon längre !
Over and out!

Live your life

Idag gjorde vi lussebullar på Hemkunskapen , de blev sååå goda!Sen vare Matte vi körde Bingo hela lektionen. Lunch . Lucia rep , engelska och sen no . efter skolan gick jag och hanna till blomsteraffären och lämna in kronan så ska de klä den och så betalar skolan . sen gick vi även och beställde en klipptid till mig , känner att mitt hår behöver det . s,art som jag är tror jag att jag slutar runt två och bokar tid vid tre , kommer hem och inser att jag slutar fem i tre , I better Run!
Take Care!

another time and place

förlåt för sämsta uppdateringen men det har hänt en hel del grejjer de senaste dagarn en del har fått mig att gråta i timmar och en del motsatsen. Igår var jag inne p stan med mamma lillskiten och bottnarydarn . Killarna var på bio och jag och mammi gick och shoppade , kom hem med lite kläder och även en del julklappar. Idag vare träning , den gick super vi fick dräkterna.nu sitter jag och kollar p åen film med SJP .

 Du kommer alltid finnas ,i säkert förvar!

I'm playing the role...

... of the happy girl but no one knows
Inside I'm alone but I will never let it show

Dagen har varit kass , spanska prov som gick skit , äckellunch och en förrvirande vän . Livet suger just nu PUNKT SLUT.

Do you remember me


Do you remember me
I sat upon your knee
I wrote to you with childhood fantasies
Well I'm all grown up now
And still need help somehow
I'm not a child but my heart still can dream

So here's my lifelong wish
My grown up Christmas list
Not for myself but for a world in need

No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end, no
This is my grown up Christmas list

As children we believe
The grandest sight to see
Was something lovely wrapped beneath the tree
But Heaven only knows
That packages and bows
Can never heal a hurting human soul

No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end, no
This is my grown up Christmas list

What is this illusion called the innocence of youth
Maybe only in our blind belief can we ever find the truth

No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end, no
This is my grown up Christmas list
This is my only lifelong wish
This is my grown up Christmas list

A part of me is dying

Dagen startade med Svenska där halva klassen satt i datasalen och spela pingvinspel.såå kul . Engelska , tråk . bild , dubbeltråk. åcklig lunch och sen So där jag hanna och anna satt i ett grupprum och kladda på tavlan. sen vare Aulasamling . Sen vare luciaträning och årets lucia är ...*trumvirvel* Jag !det lär ju gå bra , jag kommer ramla och tända eld på hela skolan !Nu ska jag plugga spnaks , har prov imorgon 
Take Care! 

I deserve much more than this

Idag gjorde vi soppa på hemkunskapen , sen så vare nån dansuppvisning i aulan , såå tråkigt !!!!! Lunch sjukt äcklig!!svenska tråk , No tråk. sen gick jag hem och fixa lite sen tog jag bussen till solna , jag hade lovat hanna att följa med henne , vi gick i lite affärer och handla lite , nu sitter jag och väntar på att julkalender ska börja, missa halva imorsen , gaaah den verkar vara så dålig iår , vad hände med alla de bra julkalendrarna ( typ , sunes jul , mysteriet på greveholm, kaspar i nudådalen ..mm ) , i väntan på den ska jag plugga spanska
Take Care!

RSS 2.0