Lucky Strike

Veckan har gått supersnabbt. Träning måndag & tisdag och på onsdagen tog jag Kajsa sista Gardasilsprutan. Jag möte upp Adam efter det och vi tog en mys-fika. I fredags blev det tjejkväll hemma hos Hedman med Ljungars och Gråbergs, tanterna orkade inte ge sig ut i vimlet. Men igår blev det andra bullar. Dagen började med träning och föräldramöte. Sen blev det Solna C med Hedman för shopping och fika. Kvällen bjöd på utgång, började med Ljungars och Hedman på retro. Sedan tog vi taxi in till stan där vi träffa på Alex och Elvis. Vi drog till Amba och va där ett tag sen blev det ett snabbstopp på WhiteRoom för att sedan avsluta kvällen på Solidaritet. 
Today är det slapp på hög nivå som gäller. Ska inte lyfta ett finger. Imorgon dra en ny jobbvecka igång! 
 
Puss 

Glad you came

Helgen har varit toppen! I fredags åkte jag och Kajsa in till stan för ett (!) glas vin.. Blev väl inte riktigt så, var hemma vid fyra och somnade som en sten. Igår var det firande av fille som fyller år idag, det började med tårta vin och Singstar sen drog vi in till openplan för ännu mer vin och massa prat. Runt tolv tiden drog några av oss vidare till pure. Blev kvar där ett tag där och åkte sedan hem till Eric. Efter ett tag där rullade jag ner till mig, slapp däremot sova själv ;)
Idag blev det skvallermiddag med brudarna, behövs alltid efter en helg, och nu blir det sängen och uppladdning för en ny jobbvecka! Puss


heaven's got a plan for you

Tumblr_lwmi8mitpd1qlii7lo1_500_large
Har varit sjuk de senaste två veckorna, därför den dåliga updateringen... Nu är man tillbaka på jobbet och i helgen blir det full rulle. Imorgon blir det middag med Nikkan, värsta längsen vi träffades, nästan pinsamt. 
Nu blire duschen och sen ett par avsnitt av skilda världar. 
Puss 
 
 
 

Never Grow Up

Har haft en helt underbar helg! Fredagen började med snaps med Hedman, träffade helt galna människor i alla möjliga åldrar, riktigt trevlig kväll. På lördagen blev det träning med bästa kidzen! Lördagskvällen borde man kanske spenderat i soffan framför en halvdålig film, men inte om man heter Andersson & Hedman, blev en till utgång, närmare bestämt medis kök och bar för att senare dra vidare in mot stan. Kvällen slutade i sumpan för båda två, dock på olika håll ;) Rullade hem på söndagen för en snabbdusch och sen vidare ner till Solna C med Hedman & Ljungars. Jag tog sedan mitt pick och pack och möte upp Anton och drog till Dippan! Där blev det middag, balkonghäng, jersey shore och disco i vardagsrummet! Idag blev det jobb, sen iväg på ytterligare en träning med kidzen! 
Nu blire duschen och sängen. 
 
puss

RSS 2.0