ready for change

Helgen bjöd på det mesta, i torsdags blev det middag med mich och jossan på Griffins, god mat och mycket trevligt sällskap! I fredags blev det soffhäng hos Hedman, liten mini-rehab..
Lördagen började med en lugn utgång och slutade ännu lugnare med soffmys och film vid Globen.

I helgen blir det firande av rebbo som blir hela 20 år, galet!
Puss


Young GIrls

Julen spenderades hemma med familj och släkt, hur mysigt som helst! På juldagen blev det utgång med kajsa, riktigt galen och kul kväll, blev även en liten utgång i fredags med kajsa och rebbe, kvällen slutade dock med att vi tre drog ut till Sollentuna med lite trevligt folk. 
Dagen innan nyår drog jag ner till göteborg med Rebbe, Madde och Dippan. Utan några som helst planer skulle vi spendera nyårshelgen i Göteborg. Det ända som var bestämt var hotellet och nyårmiddagen. Resten fick bli som det blev, vilket var helgalet. Vi hann med allt från shopping, poolbad på taket, sjukhusbesök till att jag träffade på en  gamal bekant. Mycket roligt nyår, vi åt som sagt på ett ställe först och sen blev det utgång, hade mina tvivel innan, men Göteborg kan faktiskt festa! Kom hem Tisdagkväll och var trött som bara den, men upp i onsdags för jobb igen! 
Har nu lyckats bli sjuk så helgen ser ut att bli lugn för min del. Kanske gör en resume av 2012, vi får se ;) 
Puss

RSS 2.0